Rekrytering

Ett kunnigt rekryteringsföretag som Simplex ger kunden de verktyg som krävs för att rekrytera de rätta medarbetarna. Simplex är en partner och hjälper kunder att utarbeta vinnande metoder för rekrytering. Till det utveckla en djup förståelse av den dagliga verksamheten samt uppsatta mål inom kompetensförsörjning.

Kontakta oss

Simplex_dag_1-164-min

Låt proffsen göra jobbet

Rekryteringsarbete är en viktig del för alla företag som strävar framåt. Det krävs en tydlig strategi för att hitta, attrahera och anställa kandidater till sina lediga tjänster. Genom träffsäker rekrytering säkerställer företag att de har personal och kompetenser som den dagliga verksamheten kräver.

Kundskap

Att förstå vad våra kunder gör är av största vikt för att genomföra lyckade rekrtyeringar. Förståelsen är nyckeln till att hitta rätt kandidater för vakanta roller. 

Proffs på rekrytering

Låt proffsen göra jobbet. Vi rekryterar och anställer varje dag, året om. Vi vet hur vi ska hitta rätt personer och se till att dessa hamnar hos er. 

Garanti

Att anlita oss innebär 100% garanti. En rekrytering via Simplex innebär lyckat utfall. Om det av någon anledning skulle bli fel, ersätter vi med ny kandidat. 

Simplex_dag_1-120-min

För dig som söker jobb

Kompetens och potential – hos oss får alla genomföra en rekryteringsprocess som är utformad utifrån vad forskningen har visat bidrar till framtida arbetsprestation. Den fokuserar på kompetens, potential och genomsyras av kvalitet som är det bästa och mest rättvisa sättet att ta reda på om en person passar för tjänsten.

Löpande återkoppling – vi håller alla informerad om vad som händer med ansökningen.

Experter på rekrytering – Alla ansökningar kommer att mötas av en rekryterare som är utbildad i rekryteringsmetoder som baseras på kompetens och med fokus på att vara fördomsfri.

Personligt bemötande – vi värdesätter att alla ska få ett bra bemötande och känna sig välkomna, lyssnade på och förstådda.

Rådgivning och feedback – vi har lång erfarenhet av att förmedla jobb och motiveras av att kunna göra skillnad, för alla som vill göra karriär. Vi strävar därför efter att kunna dela med oss av vår erfarenhet till alla sökande genom feedback, stöd och coachning inför och under processens alla steg. 

Läs mer

Olika är bra för alla organisationer

Vi rekryterar för ökad mångfald och jämställdhet... Vi vet att mångfald är bra. Ökad mångfald skapar en väl fungerande arbetsplats och effektiva team. I vårt arbete skall mångfald i alla dess former vara av högsta prioritet. Vi rekryterar alltid utan fördomar och med ett inkluderade tänk, olikheter skapar förutsättningar att lära och utveckla.

Läs mer

Simplexmedarbetare som ler och cyklar

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsarbete är en viktig del för alla företag som strävar framåt. Det krävs en tydlig strategi för att hitta, attrahera och anställa kandidater till sina lediga tjänster. Genom träffsäker rekrytering säkerställer företag att de har personal och kompetenser som den dagliga verksamheten kräver. 

Framtagande av kravspecifikation

Simplex och kunden skapar en noggrant framtagen kravprofil. Här utvärderar vi vilka kompetenser som bör passa för lediga tjänster, hur kunden ser på de egenskaper som matchar kravställningen, vad som inte fungerat vid tidigare rekryteringar och tar hänsyn till den arbetsgrupp som aktuell kandidat skall ansluta till.

Skapa jobbannonser

Simplex tar fram en annons som matchar kravprofilen, attraherar rätt kandidater och som skapar förutsättningar för mångfald/jämställdhet.

Genomföra intervjuer

Simplex genomför alltid telefonintervju, fysisk intervju samt avgörande intervju med alla tänkbara kandidater. Vi går igenom viktiga frågor, söker svar och gör en bedömning.

Säljer in kundföretaget

Simplex ser till att ge en tydlig, säljande och proffsig bild av aktuellt kundföretag. Vi upplyser om kultur och fördelar som kunden står för. 

Urvalsprocessen

Erfarenhet ger rätt förutsättningar för att välja rätt kandidat. Vi genomför dagligen mängder av nya anställningar och har upplevt det mesta. Vår urvalsprocess är framtagen för att ni ska träffa rätt, varje gång.

Tillsättning

Kunden väljer önskad kandidat.

Relaterade tjänster

Simplex_dag_1_kort_2-103-min

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor och berättar mer om oss. Ring vår växel, skicka ett mail eller fyll i formuläret. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Namn(Obligatoriskt)