Simplex_dag_1_kort_2-171-min

Vårt erbjudande

Vi skapar möjligheter för organisationer i hela Sverige. Vårt erbjudande gör det enkelt att hantera personalbehovet, oavsett krav på lösning eller kompetens. Via vårt stora kundfokus och specialiserade utbud gör vi det enkelt för alla kunder att leverera. 

Kontakta oss Boka personal

Tjänster som gör skillnad

Simplex erbjuder specialiserade lösningar skapade för varje kund. Vi vet att alla verksamheter har unika delar, därför erbjuder vi ett upplägg som matchar verklighetens utmaningar. Vi är en del av våra kunders verksamhet och jobbar tillsammans för att skapa bästa möjliga resultat. I allt vi gör finns en tydlig plan för tillsättning, uppföljning och nytta. 

Flexibelt

Flexibilitet är för många företag en nyckel till framgång. Vi skapar möjligheter till fungerande flexibilitet i organisationer över hela landet. 

Kund = Kollega

Vi jobbar tillsammans för att skapa bästa möjliga resultat. Vi förstår vår roll och vill alltid bidra till att alla samarbeten ger full nytta. Era mål, är våra mål.

Kompetens

Simplex är ett nischat bemanningsföretag. I vår nisch finns en stor förståelse vilket skapar trygghet för våra kunder. För oss är det en förutsättning när det kommer till urval av kandidater, uppsättning av lösning och löpande uppföljning. 

Vårt erbjudande

Simplex gör det enkelt att hitta rätt kompetens. Till det erbjuder vi alla kunder smarta upplägg som passer deras verksamhet. 

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsarbete är en viktig del för alla företag som strävar framåt. Det krävs en tydlig strategi för att hitta, attrahera och anställa kandidater till sina lediga tjänster. Genom träffsäker rekrytering säkerställer företag att de har personal och kompetenser som den dagliga verksamheten kräver. 

Framtagande av kravspecifikation

Simplex och kunden skapar en noggrant framtagen kravprofil. Här utvärderar vi vilka kompetenser som bör passa för lediga tjänster, hur kunden ser på de egenskaper som matchar kravställningen, vad som inte fungerat vid tidigare rekryteringar och tar hänsyn till den arbetsgrupp som aktuell kandidat skall ansluta till.

Skapa jobbannonser

Simplex tar fram en annons som matchar kravprofilen, attraherar rätt kandidater och som skapar förutsättningar för mångfald/jämställdhet.

Genomföra intervjuer

Simplex genomför alltid telefonintervju, fysisk intervju samt avgörande intervju med alla tänkbara kandidater. Vi går igenom viktiga frågor, söker svar och gör en bedömning.

Säljer in kundföretaget

Simplex ser till att ge en tydlig, säljande och proffsig bild av aktuellt kundföretag. Vi upplyser om kultur och fördelar som kunden står för. 

Urvalsprocessen

Erfarenhet ger rätt förutsättningar för att välja rätt. Vi genomför dagligen mängder av nya anställningar och har upplevt det mesta. Vår urvalsprocess är framtagen för att ni ska träffa rätt varje gång ni önskar anställa. 

Tillsättning

Kunden väljer önskad kandidat.

Simplex_dag_1_kort_2-133-min

Branschens nöjdaste kunder

logo-dagab
db-schenker-standardlogga-data
7acec2cd-e047-40cd-98d3-4c8930155d24
1200px-Bring_logo.svg
Ahlsell
Bauhaus_logo.svg
Sortera_Recycling_Logo (1)
2560px-K-Rauta_logo.svg (1)
2560px-Optimera_logo.svg
header_21ERM_SV_Logos_CMYK_rgb_H2
Simplex_dag_1-150-min

Vill du veta mer?

Vi på Simplex svara gärna på alla frågor. Önskar du vet mer om oss, har funderingar kring en ledig tjänst eller önskar mer info om vårt erbjudande. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss Läs mer