Simplex_dag_1-100-min

Om oss

Simplex ser till att företag hittar rätt kompetens, varje dag kopplar vi samman människor med rätt företag. Vår vision är  att erbjuda utveckling för individer och verksamheter i hela Sverige. 

Kontakta oss Våra tjänster

Vilka är Simplex?

Simplex grundades år 2014 med visionen att erbjuda företag kvalitativa bemanningslösningar och människor en väg ut i arbetslivet. Varje dag ser vi till att företag hittar rätt kompetens och kopplar samman människor med rätt företag. Simplex ska erbjuda utveckling för individer och verksamheter i hela Sverige.

Idag finns vi på flera orter i Sverige och tar oss an uppdrag i hela landet. 

Vårt erbjudande:
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering och/eller personalentreprenader.

Simplex_dag_1_kort_2-142 – kopia-min

Simplexandans grundpelare

Värderingar

Vi är övertygade om att rätt värderingar är svåra att lära ut. Därför måste alla våra medarbetare ha en bra syn på omvärlden och människor.

Inställning

Alla våra medarbetare skall ha en gedigen inställning till arbete. Att alltid göra sitt bästa med viljan att utveckla och förbättra, är nyckeln till framgång. 

Säkerhet

Alltid arbeta på ett säkert sätt med kvalitet, tempo och kund i fokus.

Simplex_dag_1_kort_2-91-min

Simplex i siffor

2014

Året vi grundades

1000+

Antal medarbetare

200+

Årlig omsättning i MSEK

Utveckling för människor

Varje dag hjälper vi männsikor att hitta ett arbete att trivas med. Att erbjuda nya möjligheter är vår drivkraft och vi öppnar dörrar till intressanta arbetsplater över hela landet. Vi vill bidra med vår kunskap och hjälpa alla som söker jobb att hamna rätt. Via vårt stora kundnätverk gör vi det enkelt att hitta rätt jobb för just dig! 

Simplex_dag_1_kort_2-130-min
Simplex_dag_1_kort_2-78-min

Utveckling för organisationer

Att bygga en organisation är inte enkelt. När året dessutom präglas av arbetstoppar, säsonger, ledigheter mm. blir inte bygget enklare. Det är där Simplex kommer in i bilden, vi gör det enkelt att bygga en hållbar organisation för årets alla utmaningar. Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud och ser dessutom till att de rätta profilerna hamnar hos er. Möjlgihterna är oändliga och vi skapar unika upplägg för varje kund. 

Senast nytt hos oss

Ta gärna del av nyheter, information och annat i vår bloggflöde. 

Simplex_dag_1_kort_2-110 – kopia-min

Vill du veta mer?

Vi på Simplex svara gärna på alla frågor. Önskar du vet mer om oss, har funderingar kring en ledig tjänst eller önskar mer info om vårt erbjudande. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta ossVåra tjänster