Driftpartner

Vi på Simplex älskar att ta ansvar. Med många års erfarenhet av bemanning och rekrytering har vi sett det mesta vad gäller organisationsbygge. Våra kunder anlitar oss för att vi vet hur man kan bygga en hållbar organisation. Tillsammans sätter vi upp en driftlösning för önskad enhet, arbetsområde eller roll. Vi följer upp resultatet och tar ansvar för resultatet.

Läs mer

Simplex_dag_1_kort_2-150 – kopia-min

Kompetenspartner extra allt

För kunder inom logistik, transport, industri och tillverkning erbjuder vi ett enklare sätt att hantera arbetsområden. Vi sätter upp en entreprenad som fångar upp alla utmaningar och som är skapad för ert unika behov. Vi tar hänsyn till varierande volymer, fokusera på resultat och utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi levererar skall alltid vara kostnadseffektivt och spara massor av tid.

Resultatfokus

Vi driver på alla processer och tar ansvar för resultatet. Era mål, är våra mål. Tillsammans sätter vi upp en strategi som vi åtar oss att alltid leverera. 

Kostnadseffektivt

Våra entreprenader drar ner kostnader. Genom smarta upplägg och besparad tid för våra kunder är personalentreprenad en kostnadseffektiv lösning. 

Rätt personal

Vi vet hur vi hittar och hanterar rätt personal. Det är den stora delen och som verkligen gör skillnad. Med vår hjälp har ni alltid utvald kompetens i organisationen utan att behöva tänka på egna rekryteingar. 

Simplex_dag_1_kort_2-86-min

Trygghet att växa

Simplex skapar möjligheter att växa. Med våra entreprenader kan ni som kund snabbt utöka, utveckla och effektivisera verksamheten. Vi är snabbfotade och bistår med en rörlig organisation. Det ger alla kunder möjligheten att snabbt agera på rådande volym/arbetsmängd/säsong. Vi är en partner för trygg tillväxt. 

Läs mer

Ta del av kunskap

Vi har sett mycket! Från 1000-tals kundcase och samarbeten har vi en stor mängd samlad erfarenhet. Vi kan skapa organisationer som preseterar, det har vi gjort länge men även förfinat under åren. Att se mycket och utmanas, ger erfarnheter som vi idag applicerar vid alla uppdrag. 

Läs mer

Simplex_dag_1_kort_2-172-min

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsarbete är en viktig del för alla företag som strävar framåt. Det krävs en tydlig strategi för att hitta, attrahera och anställa kandidater till sina lediga tjänster. Genom träffsäker rekrytering säkerställer företag att de har personal och kompetenser som den dagliga verksamheten kräver. 

Framtagande av kravspecifikation

Simplex och kunden skapar en noggrant framtagen kravprofil. Här utvärderar vi vilka kompetenser som bör passa för lediga tjänster, hur kunden ser på de egenskaper som matchar kravställningen, vad som inte fungerat vid tidigare rekryteringar och tar hänsyn till den arbetsgrupp som aktuell kandidat skall ansluta till.

Skapa jobbannonser

Simplex tar fram en annons som matchar kravprofilen, attraherar rätt kandidater och som skapar förutsättningar för mångfald/jämställdhet.

Genomföra intervjuer

Simplex genomför alltid telefonintervju, fysisk intervju samt avgörande intervju med alla tänkbara kandidater. Vi går igenom viktiga frågor, söker svar och gör en bedömning.

Säljer in kundföretaget

Simplex ser till att ge en tydlig, säljande och proffsig bild av aktuellt kundföretag. Vi upplyser om kultur och fördelar som kunden står för. 

Urvalsprocessen

Erfarenhet ger rätt förutsättningar för att välja rätt. Vi genomför dagligen mängder av nya anställningar och har upplevt det mesta. Vår urvalsprocess är framtagen för att ni ska hitta rätt, varje gång. 

Tillsättning

Kunden väljer önskad kandidat.

Relaterade tjänster

Simplex_dag_1_kort_2-25-min

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor och berättar mer om oss. Ring vår växel, skicka ett mail eller fyll i formuläret. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Namn(Obligatoriskt)