Bemanningslösningar

Simplex gör det enkelt att bemanna med rätt personal. Vi ser till att ni har en lösning som passar er verksamhet. Tillsammans sätter vi ihop ett upplägg och en plan för den löpande driften. Simplex följer upp och kvalitetssäkrar alla delar av leveransen för att nå bästa möjliga resultat.

Kontakta oss

Simplex_dag_1_kort_2-32-min

Specialister på att skapa rätt lösning

Alla våra tjänster är unikt framtagna för varje kund. Att leverera samma lösning till olika verksamheter, skapar blandat resultat. Vi tar ansvar för resultatet och ser ett stort värde i att delta i den dagliga driften. För att välja rätt personer, skapa lösningar och bidra med positiva effekter måste vi vet vad våra kunder gör i deras vardagliga arbete. Vi ska kunna se utmaningar, sedan hitta ett sätt att hantera dessa. Att bemanna bygger på kunskap, vi kan mest om våra kunder. 

Specialiserat erbjudande

Alla kunder får en unik lösning. Det är ett koncept framtaget med hänsyn till era krav, utmaningar och mål. Med kundens verksamhet i fokus kommer vi alltid få bästa möjliga resultat.

Flexibla och/eller löpande

Behovet av personal varierar och rätt tillfälle att hyra in en konsult kan tex vara vid arbetstoppar, förändringar i organisationen, anställningsstopp eller vid vikariebehov.

Kunskap om er verksamhet

Kunder = kollegor, det är vårt motto för allt som berör vår leverans. En djup förståelse för våra kunders vardaliga verksamhet är nyckeln till framgång. För att bemanna rätt, måste kunskapen finnas där. Vi vet vad våra kunder söker och behöver. 

Simplex_dag_1_kort_2-151 – kopia-min

Tillsammans för bättre resultat

En stabil bemanningspartner ser till att ni kan nå er mål. För allt som berör bemanning, ser vi till att det fungerar smidigt. För oss på Simplex är det inte bara timmar, vi älskar att vara en del av resultatet. Vi finns med med hög närvaro och jobbar proaktivt för att varje kund ska nå sina mål. Allt kopplat till personal är vårt ansvar och det vi det som utlovas ska alltid bli till verklighet. 

Läs mer

Branschens nöjdaste kunder

Våra referenser är väldigt goda. Ett gott ryckte är det som tagit oss dit vi är idag. Simplex vision är att varje samarbete ska bli en ny referens att presentera. Att skapa nöjda kunder är vad vi brinner för, att lova och leverara därefter vårt motto. Vi finns med året om, för att våra kunder ska kunna driva sina verksamheter. 

Kontakta oss

Simplex_dag_1_kort_2-138-min

Vår bemanningsprocess

Steg för steg, hur vi på Simplex bemannar verksamheter över hela Sverige.

Skapa lösning

Simplex skapar unika lösningar för varje kund. För att kunna bygga en bra tjänst krävs ett nogrannt förarbete. Vi samlar in information om utmaningar, behov och krav för att tillsammans sätta upp en anpassad bemanningslösning.

Sätta upp krav och mål för leveransen

Tillsammans sätter vi upp kravprofiler och kravställningar för allt som berör våra konsulter. Vi vill att profilen ska matcha er verksamhet och att kraven är tydliga för bästa möjliga resultat. Genom att tydligt sätta upp riktlinjer för all inhyrning, kan vi enklare följa upp utförandet.

Uppstart bemanning

Vi startar upp aktuellt uppdrag med hög näravaro från oss på Simplex. I vår organisation finns en samarbetsansvarig, konsultchef, (eventuell driftchef) och utvalda konsulter. Vi fokuserar på att tillsätta rätt personer, se till att personerna levererar och att helheten fungerar bra.

Uppföljning

Simplex följer upp sin egna prestation löpande. Vi tar gärna del av statistik och er syn på vår leverans, allt som kan följas upp ska följas upp. För oss är det viktigt att vara en partner för den löpande driften, inte bara lämna över ansvar. Vi vill finnas med och påverka vårt åtagande.

Utvärdering och åtgärd

Vi utvärderar vår leverans och ser över hur vi kan bli bättre. Allt kan alltid bli lite bättre. Genom ett krisitkt tänk och proaktivt arbete ser vi till att tjänsten utvecklas löpande. Från Simplex får ni alltid snabba åtgärder, det är en stor del av vårt kundlöfte.

Utvärdering och åtgärd

Vi utvärderar vår leverans och ser över hur vi kan bli bättre, allt kan oftast alltid bli lite bättre. Genom ett kritiskt tänk och proaktivt arbete ser vi till att tjänsten utvecklas löpande. Från Simplex får ni alltid snabba åtgärder, det är en stor del av vårt kundlöfte.

Relaterade tjänster

Simplexanställd skriver ut frakthandlingar

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor och berättar mer om oss. Ring vår växel, skicka ett mail eller fyll i formuläret. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Namn(Obligatoriskt)